Jump to content
Cuz we love gaming

DnL

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DnL's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Week One Done
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. Nume : Daniel Vârstă : 14 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru ajutarea comunitati Ce sectiune dorești spre moderare? : nici una, as dori administrator Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : - Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Am dar nu am unde posta ca nu s topicuri facute Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări :- Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Nu stiu, cred ca da
  2. 1.Numele filmului: Godzilla 2.Data apariției: 1954-2014 3.O scurtă descriere: Godzilla este un personaj fictiv reprezentat ca un monstru gigant sau "kaiju". Pentru prima oară a apărut într-o serie japoneză de filme tokusatsu. 4.Unde poate fi vizionat?: Netflix 5.Nota personală acordată filmului: 10/10 6.Trailer:
  3. 1.Numele filmului: Chucky 2.Data apariției: 2019 3.O scurtă descriere: Este vorba de o papusa pe care o cumpara mama unei fete din magazin si papusa aceea pare sa fie "posedata" si incepe sa mearga si sa fie diabolica prin faptu ca incepe sa omoare multa lume. 4.Unde poate fi vizionat?: Netflix 5.Nota personală acordată filmului: 7/10 6.Trailer:
  4. 1.Numele filmului: Cincizeci de umbre ale lui Grey 2.Data apariției: 2012 3.O scurtă descriere: Un barbatur matur plin de bani se ingragoseste si intretine relatii sexuale / erotice cu o studenta. 4.Unde poate fi vizionat?: Netflix 5.Nota personală acordată filmului: 10/10 6.Trailer:
  5. 1.Numele filmului: ZombieLand 2.Data apariției: 2009 3.O scurtă descriere: Genul filmului este Actiune / Thriller pentru ca este vorba de o apocalipsa zombie si niste baieti raman blocati in oras si trebe s-a gaseasca arme si s-a scape din acel oras plin cu zombie. 4.Unde poate fi vizionat?: Netflix 5.Nota personală acordată filmului: 9/10 6.Trailer:
  6. DnL

    [Film] IT

    1.Numele filmului: IT 2.Data apariției: 2017 3.O scurtă descriere: Este vorba de clown-ul Pennywise care apare din an in an la niste baieti si el trebe sa l omoare, totu a inceput de cand ei erau copii si au vazut un balon rosu acela fiind balonu lui Pennywise (cand apare) si de acolo incepe toata povestea sau filmul cum vreti sa ii spuneti. 4.Unde poate fi vizionat?: Netflix sau Trailere pe youtube. 5.Nota personală acordată filmului: 9.40/10 6.Trailer:
  7. Prenume » Daniel Vârsta » 14 Locația » Resita Ocupație » - Hobby-uri și pasiuni » Hobby: PC si Pasiune: Basket Modalitate de contact » PM pe forum sau pe discord: N U R O F E N#2628 De unde ai auzit de BRAWNCS? » Am vazut serverul zmx pe gametracker si asa am aflat si de comunitate O poză cu tine (opţional) » - Acordă o notă comunității » 9.90 Alte detalii » Nu Informații : -
×
×
  • Create New...