Jump to content
Cuz we love gaming

Probleme in Counter Strike 1.6


kaZzy
 Share

Recommended Posts

  • Community Founders

1. Comanda Fuckoff – cum scapi de ea

Sunt sigur ca nu de putine ori ati patit sa primiti Fuckoff de la un admin cretin care habar nu are sa joace. Eu o patesc destul de des. Cumva, intotdeauna dau peste un admin copil, de 14-15 ani, care de abia stie sa-si schimbe arma si care crede ca nimeni nu poate sa joace mai bine decat el. Cum se nimereste unu, imediat foloseste comanda Fuckoff … pentru ca nimeni nu are voie sa joace mai bine decat el.

Ca sa scapati de efectele acestei comenzi trebuie sa faceti urmatorul lucru : intrati in folderul cstrike (il gasiti in folderul unde aveti instalat jocul) si stergeti config.cfg . Va trebui sa va setati din nou sensibilitatea la mouse, tastele folosite in joc si numele, dar macar scapati de Fuckoff si nu trebuie sa reinstalati jocul.

2. Find Servers / Quit / Disconnect va duc catre un server / nu functioneaza corect

Daca vi se intampla ca butoanele de Find Servers / Quit / Disconnect sa va duca automat spre un server, NU TREBUIE SA REINSTALATI COUNTER-ul. Aceasta este doar una din urmarile comenzii Fuckoff.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a scapa de efectele ei este sa intrati in counterstrike/cstrike/resource/ (folderul unde aveti instalat cs-ul/cstrike/resource) si sa stergeti gamemenu.res . Acesta este fisierul care va redirectioneaza spre serverul respectiv. Dupa ce il stergeti nu o sa mai aveti probleme.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...